Activiteiten

Is je interesse gewekt en ben je nieuwsgierig naar wat jouw tekeningen vertellen of zou je graag eens kennismaken met de tekenanalyse?

Dat kan! Ik geef (op aanvraag) diverse presentaties en workshops tekenanalyse, zowel individueel als in groepsverband.

Voor een workshop stem ik de inhoud en tekenopdrachten af op je wensen en vragen en op wie je eventueel mee wilt nemen. Dit biedt naast verdieping een prettig samen bezig zijn In een ontspannen en veilige omgeving.

Fijn als je hiervoor even telefonisch contact opneemt.

“Een bijzondere middag voor ons dierbare vriendinnenweekend, dat was waar ik naar op zoek was. Via via kwam ik bij Laura terecht, ons eerste mail- en telefonisch contact voelde gelijk al heel warm. Wij wilden graag een creatieve middag met ruimte voor diepgang en fijne gesprekken, dat kon bij Laura, dus wij maakten een afspraak. We werden hartelijk ontvangen en de sfeer in de cursusruimte was fijn.

Het werd een middag waarin wij, onder de ontzettend lieve en vriendelijke begeleiding van Laura, op creatieve wijze, een stukje verder in onze ontwikkeling zijn gekomen. Laura heeft de gave om mensen op hun gemak te stellen, de juiste vragen te stellen en zaken niet uit de weg te gaan.

Het effect van deze middag duurt nog altijd voort doordat wij gestimuleerd zijn om door middel van potlood, krijt en papier onze emoties en gevoelens te doorgronden.”

Irene

Daarnaast is het mogelijk om een workshop of lessen beeldende vorming te volgen. Hierbij gaan we niet dieper in op dat wat je creëert, maar gaat het vooral om een creatief proces waarbij verschillende technieken en vaardigheden aan bod kunnen komen. Ook dit kan individueel of in groepsverband, eenmalig of in meerdere bijeenkomsten. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Voor mijn verjaardag had ik met drie vriendinnen een workshop tekenen/schilderen bij Laura op zaterdagochtend. Het was heel leuk en verrassend. Niet dat standaard schilderen zoals je vaak ziet. We hebben veel geleerd, het was gezellig en knus en we willen wel vaker komen.”
Eva 15 jaar

“Ik volg al jaren verschillende creatieve lessen bij Laura en ik wil nog steeds door. Ik heb zoveel geleerd wat me op de middelbare goed van pas komt en ik kijk er elke keer naar uit.
Evelien 12 jaar

Contact

In mijn praktijk te Middelburg geef ik therapie en coaching aan kinderen en volwassenen met een hulpvraag. Hierbij combineer ik mijn ervaring, kennis en kunde vanuit de verschillende vakgebieden (over Laura) waarbij ik uitga van ieders eigen specifieke kracht en innerlijke hulpbronnen. Soms zijn enkele sessies voldoende om weer door te kunnen en soms is het fijn om wat langer en dieper in te gaan op de weg naar ontwikkeling en groei.

Klik hier om je direct aan te melden.

 

Laura Rutten