Ervaringen

Therapie

“Je hoeft inderdaad niet te kunnen tekenen. Mijn tekeningen zijn echt geen hoogstandjes. Toch gaf het mij veel informatie en onder de deskundige begeleiding van Laura heeft het me inzicht gegeven, voel ik me meer in mijn kracht staan en kan ik de draad, na 5 sessies, zelf weer oppikken.”

Vrouw 32 jaar

“Wat ik als zeer prettig heb ervaren is dat ik eerst vrijblijvend kennis kon maken met tekenanalyse. Ik dacht: A: ik in therapie en B: dan ook nog tekenen? Het was verhelderend en het voelde voor mij goed om ermee door te gaan. Ik heb Laura ervaren als een aandachtig en kundig therapeut.”

Man 43 jaar

“Het tekenen in de therapie heb ik ervaren als toegevoegde waarde: beeld en woord vullen elkaar aan. Na elke tekening was ik weer nieuwsgierig.”

Vrouw 53 jaar

 “Tekentherapie is voor mij een snelle manier om inzicht te krijgen over het ontstaan van een patroon. Door het maken en bespreken van de tekening (h)erkende ik dat de patronen, die mij in het heden parten spelen, hun oorsprong in het verleden hebben. Door die (h)erkenning merkte ik al snel dat het patroon/gevoel geen vat meer op me had.”

Man 64 jaar

Coaching

 “Ik ben een alleenstaande moeder. Ik dacht dat het met mijn kinderen niet goed ging. Enkele sessies waren voor hen voldoende. Tijdens het oudergesprek merkte ik dat ík tools miste. Ik sta niet alleen. Dank je wel voor de ondersteuning en tips.”

Moeder 35 jaar

“Laura heeft mij laten inzien welke kwaliteiten ik bezit en hoe ik deze vanuit mijn eigen authenticiteit krachtig kon verwoorden in het sollicitatiegesprek. Het gaf me rust en vertrouwen met een positief gevolg!”

Vrouw 51 jaar

“Ik volg al jaren verschillende lessen bij Laura. Na mijn HAVO wil ik graag een kunstopleiding gaan volgen. Laura heeft mij gecoacht bij de voorbereidingen voor mijn aanmelding op de HKU en ik ben aangenomen!”

Vrouw 18 jaar

Contact

In mijn praktijk te Middelburg geef ik therapie en coaching aan kinderen en volwassenen met een hulpvraag. Hierbij combineer ik mijn ervaring, kennis en kunde vanuit de verschillende vakgebieden (over Laura) waarbij ik uitga van ieders eigen specifieke kracht en innerlijke hulpbronnen. Soms zijn enkele sessies voldoende om weer door te kunnen en soms is het fijn om wat langer en dieper in te gaan op de weg naar ontwikkeling en groei.

Klik hier om je direct aan te melden.

 

Laura Rutten